Wie ben ik?

 

Ik ben Brenda van Os, 52 jaar en woon in Haaksbergen. Sinds 2015 heb ik mijn praktijk aan huis. Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten. Het is altijd een uitdaging om met de patiënt de weg terug naar gezondheid te bewandelen. Iedere patiënt is uniek!

 

In 2015 ben afgestudeerd. Ik heb de vijfjarige HBO- opleiding Klassieke Homeopathie in vier jaar aan de Homeopathie Academie Nederland te Almelo afgerond. Tevens heb ik het diploma medische basiskennis. Voor deze opleiding ben ik opgeleid tot doktersassistente (MBO), ik heb dus ook ervaring opgedaan in de reguliere gezondheidszorg.

 

Inmiddels ben ik register homeopaat. Om gecertificeerd register homeopaat te zijn en te blijven vinden er toetsingen en verplichte bij- en nascholingen plaats vanuit de beroepsvereniging. Dit wordt gedaan om hoge mate van deskundigheid en kwaliteit te waarborgen.

 

Ik ben dankbaar dat ik deze manier van genezen kan toepassen. Voor vele mensen die een alternatief willen of regulier niet meer verbeteren gaat er een wereld open.

Wanneer er raakvlakken zijn met de reguliere behandeling, zal ik in het belang van de patiënt waar mogelijk samenwerken met de mensen uit de reguliere gezondheidszorg.