Vergoeding

 

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, de NVKH. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de opleiding, nascholing, waarneming en de consulten. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, dit ligt aan uw eigen zorgverzekering. Raadpleeg de polis van uw eigen zorgverzekering voor de voorwaarden. Het eigen risico van uw zorgverzekering geldt niet voor de homeopathie, omdat deze kosten niet uit het basispakket maar uit de aanvullende verzekering wordt vergoed. 

De homeopathische middelen zijn gemaakt van planten, dierlijke substanties of mineralen. De kosten voor de middelen zitten bij de consultprijs in. De consultprijs bedraagt € 115,00 (inclusief homeopathische middelen). Voor meer informatie: www.klassiekehomeopathie.nl , www.NVKH.nl , of  www.ikkiesnatuurlijk.nl.

In dit overzicht staat wat uw zorgverzekeraar vergoedt. Ik voldoe aan de eisen die worden gesteld door de zorgverzekeraars in Nederland, denk hierbij aan lidmaatschap van de NVKH, in bezit van MBK en inschrijving in het RBCZ register.